Uusimaa / Nyland
+358 40 0609717
sture@sturefjader.fi

Vem är jag

Jag är en pojke från en helt vanlig familj. Min far var timmerman ock min mor hemmafru. Jag är född i Hangö, men utfört hela mitt arbetsliv i huvudstadsregionen. Jag är lyckligt gift med min fru som arbetar som läkare. Jag är 64 år gammal och har mycket energi kvar för att göra en insats för vårt värdefulla Finland. Till utbildningen är jag ekonomie magister ock politices kandidat. Jag har en son från mitt första äktenskap och till min glädje har jag fått en bonusson från mitt andra äktenskap. Hela mitt arbetsliv har jag jobbat inom intressebevakning och lobby,det har hjälpt mig  på ett utmärkt sätt att se hur samhället fungerar, och förstå frågorna i sin helhet, som besluts I riksdagen.

Jag är rakt på sak ock är inte rädd för ansvar. Jag är känd för mina tal, och kanske en och annan  säger att jag är de stora rubrikernas man. Jag vågar öppna munnen I frågor som är viktiga för mig.

Kunskap, inre och yttre säkerhet och det att Finland klarar sig i framtiden I en altt föränderligare värld är grunden i mina livsvärden. Jag uppskattar flit ock bildning. Det är svårt att tänka sig ett gott liv och samhälle utan dem. På fritden sysslar jag med filateli, fiske och som en timmermans son hålls arbetsredskapen bra i mina händer om något behöver repareras,

I politiken går jag med för att jag vill påverka, hur ekonomin, beskattningen, inre och yttre säkerheten samt utbildning ock kunskap lyfter Finland åter till ett framgångsrikt land.