Uusimaa / Nyland
+358 40 0609717
sture@sturefjader.fi

KUKA OLEN

Olen tavallisen suomalaisen perheen poika, isäni oli kirvesmies ja äitini kotirouva. Olen syntynyt Hangossa, mutta viettänyt koko työelämäni pääkaupunkiseudulla. Olen onnellisesti naimisissa lääkärinä toimivan vaimoni kanssa, ikää minulla on 64 viisasta vuotta ja paljon virtaa tehdä töitä arvokkaan Suomemme hyväksi. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri sekä valtiotieteiden kandidaatti. Minulla on poika ensimmäisestä avioliitostani ja ilokseni olen saanut myös bonuspojan toisesta liitostani. Koko työurani olen tehnyt töitä edunvalvonnan parissa, se on auttanut minua oppimaan erinomaisesti yhteiskunnan tavat toimia ja ymmärtämään asiat perin pohjin, mitä eduskunnassa päätetään.

Olen suorapuheinen ja en pelkää vastuuta. Puheistani olen tunnettu, saattaapa joku sanoa, että olen suurten otsikoiden mies. Uskallan avata suuni minulle tärkeiden asioiden edessä.

Osaaminen, turvallisuus ja Suomen pärjääminen tulevaisuudessakin alati muuttuvassa maailmassa ovat minulle elämänarvojenikin perusta. Arvostan suuresti sydämessäni myös ahkeruutta ja sivistystä. On vaikea ajatella hyvää elämää ja yhteiskuntaa ilman niitä. Vapaa-ajalla harrastan filateliaa, kalastusta ja kirvesmiehen poikana minulla pysyy myös työkalut kädessäni remontoidessani kalastajamökkiäni.

Politiikkaan lähden mukaan, koska haluan vaikuttaa siihen, miten talous, verotus, turvallisuus sekä osaamisen tukeminen nostavat Suomen kestävälle menestyksen tielle.